JOSEP PUNTI ADRIA PUNTI

Avui he trobat un bloc dedicat al Puntí, Josep. L´he linkat malament. Ja li hi diré a la meva web master que m´ho faci bé.
Aquest home, la seva música m´ha fet sempre companyia. M´agrada molt i molt i molt.
Han passat molts anys des que vaig aparèixer a un bar amb un bebè al coll, on havia d´entrevistar-me amb en Adrià Puntí, lider d´Umpah-Pah...
han passat coses que han trencat la ingenuïtat. Ha passat molta ingenuïtat i visca la penya i tot deu es bo i ha passat de tot... però encara passen coses que no es trenquen mai. I la música i mira que contenta estic només de tornar a saber, altre cop, d´en Josep.
A Salt d´un bot i farem festa.

4 comentarios:

Anónimo dijo...

Magda ets una fera, ets la millor, ets coherent i certa i no agradaras mai a la penya politicament correcta pero m´agrades a mi i a molta més gent. per cert, tens un tipet....

Anónimo dijo...

bonettttttttttt
a mi también me gusta el puntí. ¿sá cambiao el nombre o se lo has cambiao tú? Setiembre. ¿quedaremos o no??????????????????????????????????
En Madrid haciendo el show. Gran beso.
Me voy a publicar mi blog!!!!

Angela

Ziggy dijo...

Quiero que venga a Sabadell, YA!!! llevo seco, como un mal trago de de whisky, esperando notas de musica, de buena musica, como Bevent pasant. Si lees esto que sepas que llevo escuchando musica desde el 75, mi primer disco fue el wish you were here, ha llovido..pero colega tus notas me hacen...te tengo con los mejores. pregunta por Ziggy en mocoforo. Ziggy el mas colega. Te espero Company!

Ziggy dijo...

Magda, un besazo no, 100petonets per tindre el blog amb una entrada del Punti, Thanks, Byes!

Pd: Guapa , un besazo