Ni solta ni volta

Frugal, de Perico Pastor.
Des que la paraula frugal va sortir tres vegades seguides en uns mots encreuats, la gent va començar a dir-la massa. O això semblava. Frugal el sopar, frugal el petó. Hi va haver qui va estar a un tris (trist) de posar-li Frugal al seu fill.
El quadre del Perico Pastor no es gens frugal i a més, es mou. Tot el que dibuixa aquest home está en moviment, fins i tot el plat i la copa del quadre. No en sé gens d´art pictòric, però m´agrada molt i dic el que veig i em fa sentir.
La frugalitat deu ser una d´aquelles paraules que els correctors catalans ignoren i canvien per bressol. Això passa molt als correctors. Coses de la manca d´ànima. Però a cops es millor llençar un programa d´ordinador sense ànima a la paperera de reciclatge bit, que no enviar a la merda a una persona.
Això que escric no té solta ni volta. Es un exercici de descontenció. Arribo tard a casa i escric. Sento que aquest cop ho publicaré al bloc, com a vegades, sempre, publico coses, que, a priori, m´agraden.
Avui "aposto" per que el que dic es perdi en la inmensitat de la xarxa, frugalment, quassi sense sentit, des d´un altre punt de vista, però amb el moviment dels ratllots del Perico Pastor.

No hay comentarios: