Saber de tu


Diu que abans sigui Nadal , Cap d´Any o Sant Esteve i li facis arribar un sms sense remitent,- que haurà de comprobar, si es que en té ganes, en agendes velles-; voldría saber de tu.
Per Sant Joan i la Candelària, abans del solstici d´estiu i per la Festa Major, sempre; voldría saber de tu.
De fet, pensa molt en saber de tu i s´imagina el moment en que tu voldràs saber d´ella.
Tant pensa i s´imagina que sap de tu, que a cops li sembla que ja ho sap tot (de tu) però aixó li passa poques vegades i li dura un moment. Ho aconsegueix gràcies a un estat auto provocat semblant al que popularment es denomina com "al.lucinar per un tub".  Amb tot això, pateix molt, carai si pateix! Sort en té amb la feina i les coses de casa, que si no seria molt grossa la desesperança.
¿Que et busqui ella? No home, això, no. Això mai.
Si ho pogués fer ja no patiria. 
Ai si pugués!
Si pugués tenir.te davant et diría el nom del porc ( que és porc o porca, depenèn del serdu) t´explicaría quatre coses que fa té temps que dur al pap, t´escupiría lava de volcans antics i reviuría el dragó dels seus ancestres.
Si pugués trucar-te sería un altre cosa i no aquesta mena d´indolència que s´inventa perquè no es noti cap a fora, aquest ai el cor que se li possa a la víscera als voltants de Nadal, Cap d´Any o Sant Esteve, esperant un sms sense remitent ( el teu, que ja no dur el teu nom a l´agenda, però sap que el número acaba amb 00)
i li fa mirar la pantalleta del teléfon a tothora ( miro quina hora es!!!) perquè sap que tu, -cordial o nadalenc-, fas enviaments masius per donar les bones festes de tot cor i un any nou millor plé de felicitat; a aquells que has estimat, als clients, als proveïdors i  als que encara estimes.