Putes

Imatge de El Roto.
Avui em tiro amb paracaigudes, Ni correcció ortogràfica ni segona o tercera lectura.
A l´hora del pati entro per escrire que quant jo era petita em pixava de riure sempre que la meva àvia, quant no volía seguir una conversa morbosa, deia: !Millor que parlem de putes!"
El que em fèia riure no eren les putes, sino la capacitat expeditiva de la meva antecesora.
Avui dia tothom parla de putes, de manera que es difícil que el tema faci riure, ni als petits ni als grans.
Ara resulta que volen acabar amb l´ofici mes vell del món a toc de canó. L´ofici mes vell del món més la globalització es un problema de política del més alt punt del vértix piramidal, no de la base.
Volen acabar amb la puta pobre, immigrant, analfabeta i desesperada que la mama per deu euros tant si li fan fotos els d´El País com si no.
Les putes de les Rambles emprenyen. Hi tant que sí. Son agosserades, com ho son els homes que viuen d´elles i els polítics que fan la puta i la ramoneta darrera la Grip A, l´Estatut, Afganistàn i les putes de les Rambles de Barcelona.
Aquesta continua sensació que ens foten el pél, cada día es més intensa.
Quant els polítics no troben sol.lució a un problema el duen fins el límit. El límit del problema es el carrer, la casa de tots. Si el problema campa al seu aire, serà el "poble sobirà" el que haurà de decidir que fer.
Des de la inmensa ira i la manca de recursos del "poble emprenyat" es montarà un Fuenteovejuna i els polítics, mentrestant, només hauràn de respondre entrevistes i enviar als del Departament de Neteja, per què escombrin les deixalles de la batalla campal.
Una forma asquerosa de fascisme.
Una moralitat feixista.
I pregons de misericòrdia per sobre la dignitat.

2 comentarios:

Antonio Alfeca dijo...

Por desgracia, la política hoy es un gran puteo colmado de putadas una detrás de otra.

Petons!

Viviane Vives dijo...

la politica hoy y desde hace muchos mas años de lo que creemos es una "charade" El fascismo esta engranado en la sociedad en españa en america, en todas partes. empieza en el colegio y la comida. aprendemos mierda y comemos mierda.